09-08-2024

Wil jij kennis maken met de NASM PT opleiding?

Vraag de demo aan!

NASM staat voor 'National Academy of Sports Medicine' en is een vooraanstaande certificeringsorganisatie voor  Personal Trainers. NASM biedt de wereldberoemde NASM Personal Trainer opleiding en een breed scala aan specialisaties voor Personal Trainer.

Het behalen van een NASM certificering kan je als Personal Trainer enorm ten goede komen bij het werven van klanten. NASM certificering staat bekend als de gouden standaard van PT certificeringen en staat voor een hoog niveau van expertise en kennis op het gebied van doel specifieke Personal Training. Dit draagt bij aan je professionele uitstraling en creëert vertrouwen bij je klanten.

Het NASM OPT model

Het NASM OPT-model, wat centraal staat in de opleiding, biedt een systematische benadering van Personal Training die kan worden afgestemd op verschillende doelen, of je nu de spierkracht wilt verbeteren, het cardiovasculaire uithoudingsvermogen wilt vergroten of de atletische prestaties wilt verbeteren. Je kan de OPT-methode gebruiken bij alle soorten klanten.

Neem een kijkje onder de kap!

Ben je benieuwd naar de inhoud van de opleiding en hoe je door de lesstof wordt geleid? NASM heeft een demo samengesteld waarin je inzage krijgt in hoofdstuk 1, inclusief de teksten, achtergronden, kennistoetsen en lesvideo’s.

Wil je deze demo ontvangen, mail naar info@efaa.nl en je hebt hem snel in je mailbox.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO