02-09-2024

Start NU met Fitness A en win een Personal Trainer opleiding!

Volgens UWV en werk.nl is fitnessinstructeur een van de top drie kansrijke mbo-niveau beroepen. In de afgelopen jaren is de markt van fitnessinstructeur en personal trainer ook enorm gegroeid. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en andere brancheorganisaties zijn er naar schatting tussen de 15.000 en 20.000 fitnesstrainers en instructeurs actief in Nederland. Het aantal personal trainers in Nederland ligt momenteel naar schatting tussen de 8.000 en 10.000. Volgens het Personal Training in Nederland – een update boek van BlackBox Publishers telt Nederland nu 1182 PT studio’s, dat waren er 288 in 2017. Er zit dus een behoorlijke groep in de fitness en personal trainer markt en die lijkt nog flink door te groeien.

Starten met de Erkende NL Actief Fitnesstrainer A

Een belangrijke en ideale start om personal trainer te worden, is de Fitnesstrainer A opleiding. Hierin krijg je de basiskennis aangereikt op het gebied van anatomie, fysiologie, trainingsleer, biomechanica, voeding en sport en meer. Vanuit deze basiskennis kan je gemakkelijk instromen in de NASM Personal Trainer opleiding, waarin je o.a. de houdingsanalyse en het OPT model leert toe te passen in je personal trainingen.

Win de NASM Personal Trainer opleiding ter waarde van 2240 euro!

EFAA opleidingen start op verschillende locaties (Amsterdam, Barendrecht, Weert en Veenendaal) in september, oktober en november de Fitnesstrainer A klassikale opleiding. Momenteel zijn er nog 32 plekken beschikbaar verdeeld over de verschillende locaties. Onder alle deelnemers van de klassikale Fitnesstrainer A opleiding op deze 4 locaties verloot EFAA in november een NASM Personal Trainer opleiding ter waarde van 2240 euro! Maar om de kans op een prijs te verhogen verloten we ook de volgende opleidingen:

  • Een Leefstijlcoach niveau 4 opleiding t.w.v. 1050,-
  • Twee Stress-Preventie-Herstel practitioner opleidingen t.w.v. 490,-
  • Drie Bootcamp instructeur opleidingen t.w.v. 345,-
  • Vier Voedingscoach opleidingen t.w.v. 160,-
  • Vijf Specialisatie workshops t.w.v. 125,-

Reserveer nu je plek!

Er zijn momenteel nog maar 8 plekken per locatie beschikbaar. Zie jij je toekomst als fitnesstrainer en personal trainer, dan is dit je kans.

Maak nu tevens gebruik van het last minute voordeel!

Additioneel voordeel voor je is dat je momenteel gebruik kan maken van een zeer aantrekkelijk lastminute voordeel, dus kijk snel op https://www.efaa.nl/fitness-en-pt-opleidingen/nl-actief-fitnesstrainer-a-opleiding en reserveer je plek.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO