01-08-2024

Starten met personal training?

Kies jouw cadeau deze maand!

KIJK HIER DE KORTE VIDEO OVER DE ACTIE

Wil jij aan de slag als personal trainer en zoek je een PT opleiding, dan hebben we niet alleen de meest bekroonde en erkende personal trainer opleiding voor je, we hebben bovendien ook nog een uniek cadeau voor je!

Start jij namelijk met de NASM Personal Trainer opleiding, de Personal Trainer PLUS A (Fitness A en NASM PT) of de Personal Trainer PRO opleiding (Fitness A, B en NASM PT), dan ontvang je van ons een van de onderstaande cadeaus:

Cadeau 1: ‘Lifestyle Personal trainer’ programma

EFAA gelooft erin dat de personal trainer van de toekomst een ‘Lifestyle personal trainer’ wordt. PT klanten willen niet alleen trainen, maar doelen bereiken en gezonder leven. Om ze daarbij optimaal te ondersteunen is ook kennis nodig over bijvoorbeeld, actief leven voor een optimale vetverbranding, wat sarcopenie is en het belang ervan, de impact van geraffineerde en enkelvoudige suiker, het gezond houden van het microbioom, de methoden om stress te managen en hoe het parasympatische zenuwstelsel, ons rust en herstel systeem bewust te activeren, om maar een paar thema’s te noemen.

EFAA heeft hiervoor een uniek Lifestyle Personal Trainer on-demand programma samengesteld. Dit programma, t.w.v. 810 euro, bevat de volgende on-demand (online zelfstudie) opleidingen:

  1. Beweegcoach
  2. Voedingscoach
  3. STRESS-PREVENTIE-HERSTEL practitioner opleiding, inclusief de boeken: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ en ‘Voeding als medicijn, hoe doe je dat?’

Cadeau 2: PT Blueprint for business opleiding

Wil jij de personal trainer opleiding volgen om daarna een personal trainer business op te zetten als ZZPer? Dan adviseren we je om voor dit cadeau te gaan. Je ontvangt hierin namelijk de Personal Trainer blueprint for business opleiding (t.w.v. 445,-) cadeau.

De maker van deze opleiding, Lisanne Hoogland van Business Empowerment, gelooft erin dat je als personal trainer al vanaf de start succesvol kan zijn. Haar missie is simpel: elke personal trainer en coach helpen om van hun passie een winstgevende business te maken!

Je kunt kiezen voor één van de bovenstaande 2 cadeaus tijdens de inschrijving van de volgende opleidingen;

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO