01-08-2024

De ‘Lifestyle  Personal trainer’ heeft de toekomst!

De fitnesssector beweegt steeds meer richting leefstijl en preventie en dat is ook nodig, want het gaat niet zo goed met de gezondheid ontwikkeling in Nederland. Overgewicht, diabetes en burn-out blijft maar toenemen en de ‘Lifestyle Personal Trainer’ kan hierin ondersteunen.

EFAA gelooft erin dat de personal trainer van de toekomst een ‘Lifestyle personal trainer’ wordt. PT klanten willen niet alleen trainen, maar doelen bereiken en gezonder leven. Om ze daarbij optimaal te ondersteunen is ook kennis nodig over bijvoorbeeld, actief leven voor een optimale vetverbranding, sarcopenie en het belang ervan, de impact van geraffineerde en enkelvoudige suiker, het gezond houden van het microbioom, de methoden om stress te managen en hoe het parasympatische zenuwstelsel, ons rust en herstel systeem bewust te activeren, om maar een paar thema’s te noemen.

Daad bij woord, jouw voordeel!

Erin geloven is een, maar als je erin geloofd, dan is het ook goed om er ook een bijdrage aan te leveren. Daarom voegt EFAA daad bij woord en geeft een uniek en waardevol cadeau aan de nieuwe personal trainer opleidingsdeelnemers. Je krijgt bij inschrijving voor 15 augustus een uniek Lifestyle Personal Trainer on-demand programma t.w.v. € 810 cadeau. Dit programma bevat de volgende on-demand (online zelfstudie) opleidingen:

  1. Beweegcoach
  2. Voedingscoach
  3. STRESS-PREVENTIE-HERSTEL practitioner opleiding, inclusief de boeken: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ en ‘Voeding als medicijn, hoe doe je dat?’

Je kunt voor dit cadeau kiezen bij één van deze opleidingen tijdens de inschrijving.

Ben je al gecertificeerd personal trainer, en heb je interesse in het 'Lifestyle Personal Trainer' programma, mail dan naar info@efaa,nl en we doen je een aantrekkelijke aanbieding.

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO