16-09-2024

De Fitnesssector komt in actie tegen kanker!

Kanker raakt ons allemaal; maar liefst 1 op de 2 mensen krijgt de diagnose kanker. Sport speelt een belangrijke rol in het leven van mensen tijdens en na kanker. Daarom moedigen wij, samen met NL Actief en KWF fitnessclubs en studio’s aan om in actie te komen. Dit doen we door in de week van 23 tot en met 29 september ‘AAN’ te gaan tegen kanker. Samen hebben we in deze week één krachtige missie: mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen én tegelijkertijd de strijd aan te gaan tegen kanker. De #BeActive tegen kanker campagne maakt deel uit van de Europese #BEACTIVE-campagne, een initiatief van EuropeActive. Dit Europese initiatief roept iedereen op om de sportschoenen aan te trekken en in beweging te komen voor KWF Kankerbestrijding.

Kom van 23 t/m 29 september samen met NL Actief in actie voor KWF! Jij kunt ook in actie komen! Maak vandaag nog een actiepagina voor jouw club of studio en organiseer een sportieve actie of activiteit. Samen kunnen we een groot verschil maken. Tegen kanker, voor het leven.

Wat kun jij doen?

  • Ben je een club of studio? Doe mee met jouw club aan de campagne. Meld je club aan op www.nlactief.nl/beactive-tegen-kanker en sluit je aan bij de landelijke beweging tegen kanker.  
  • Wil je een steentje bijdragen? Steun dan onze actie! Ga naar acties.kwf.nl/event/beactive-tegen-kanker, zoek ons team en help ons in de strijd tegen kanker.

Iedereen #BeActive tegen kanker!

Volg ons ook op:

Overige nieuws

Je bent hier:

Opleidingsadvies nodig?

Vul de opleidingen keuze scan in en wij helpen je verder.

DOE DE KEUZE SCAN

AANGESLOTEN BIJ


EFAA
Missie & visie

Samen bijdragen aan de stop van de toename van overgewicht.

Stop overgewicht MEER INFO

Leefstijlclub
Trainers Netwerk

Gratis inspiratie netwerk voor trainers met passie voor het vak

Trainers netwerk MEER INFO

Leefstijlclub
Lidmaatschappen

Word een leefstijl kenniscentrum van jouw regio!

Nieuwe Gezondheid MEER INFO